Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en man

Letade efter något
redan taget och beprövat
men din vilda famn tillhörde
aldrig riktigt mig

Det var för obegripligt
för borta och varmt
men ibland när jag dricker öl
snusar och tänker för mycket
funderar jag ut
bra svar till de frågor som fanns
i våra ögon varje dag och kanske
skulle jag hitta nån annan färg
innan du ändrade mig

Innan du lämnade 100 kvm
med en massa känslor och tegel

Bra välformulerade svar med
sammafattning återanknytning och
känsla skulle jag bemöda mig med
att förklara mig innan spriten
gjorde mig tyst och på dåligt humör

Svaren skulle jag skriva på dina
slumrande ögonlock din
lättroade ryggtavla och
förlåtande kvinnlighet och säkert
be om ursäkt för att du rivit dig
på mitt skägg men jag väntar

Jag väntar på att du ska ställa de rätta
frågorna i den rätta stunden men
den stunden gick och vände när jag inte
fanns där och du var så bra på
att visa dina känslor när jag sov
och kanske du frågade när du ville
veta till slut

Hur ska jag kunna veta det

Ibland när jag snusar och dricker öl
tänker jag på vad jag
skulle säga
Vad jag skulle svara
men det blir aldrig tillräckligt bra
så jag stannar mig
i tanken och låter bli att
veta låter bli att anstränga mig
för allt jag vet är att jag försökte
med något

Det räcker





för mig





Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-03 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com