Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös

När jag blundar och åter öppnar ögonen
ter sig världen plötsligt förändrad
varifrån kom jag
vart hör jag, och vem skall leda mig rätt igen?

Jag kravlar på golvet, letar mig fram genom all bråte
det jag erfarit, upptäckt, funnit och sedan också förlorat
ligger utspridda på golvet i mitt kaotiska rum
jag försöker bana min väg igenom

Svetten bryter fram i min panna
blodet pulserar i hela kroppen nu
tankarna flödar i en jämn ström
synfältet färgas rött, svart, blått och vitt

Jag står utanför min egen kropp
mitt eget hus
min egen tillvaro
och ser på i tyst begrundande

Shhh




Fri vers av Känselspröt
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt