Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärm

Fernissan smälter långsamt av våra ömkliga liv
och vi ler långsamt i mjugg
mot den vi möter härnäst

Vi förlorade kampen i loppet utan slut
när vi tappade våra ansikten
och miste vårt hopp

Du fortsätter enträget hålla uppe fasaden
när luftslottet raseras under dina händer
innan du upptäcks för den bluff du är

Vi kommer vandra denna jord
liksom vålnader från svunnen tid
evigt plågade själar

Vi är en svärm
surrande flyger vi från boning till boning
för gemensam sak

För flocken




Fri vers av Känselspröt
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt