Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som du

I tusen drömmar har jag sökt
miljoner tårar har spillts i längtan
hundratusentals andetag tagits i väntan

efter någon som du
bara som du

Timmar har förflutit
sekunder dagar år
tiotusentals steg i dina

miljarder hjärtslag för ett hjärta som aldrig slutar slå

för någon som du...




Fri vers av Känselspröt
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-25 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt