Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imperfekt


Det är svårt att skriva det här
När jag vet att det är i imperfekt
Jag talar

Det är svårt att veta vad jag ska säga
När presens inte är rätt
Och det är bara fel

Det är svårt att beskriva vad du gjorde
Som gjorde dig till du
Kanske sättet du talade på
Hur du sa
”jag kommer alltid vara din vän”

Kanske är det åren av glädje vi fick dela
Ödeläggelse och återuppbyggnad
Får en annan mening
När jag är med dig

Det var längesedan jag träffade dig
Men du finns kvar hos mig
Även om månaderna har gått
Och presens inte längre fungerar

Det är fult med kärlek
När den inte funkar på rätt sätt

Kanske var det
när jag var med dig
Ett andra hem
Jag kände mig trygg med dig bredvid mig

Vad hände med oss
Vi var vackra och starka
Och inget skulle slita oss isär
Men nu står vi här
Flera mil ifrån vad som en gång var
Och jag vet inte hur jag ska korsa detta hav

Det är svårt att säga
Att det kommer bli bra
Men jag vill att våra mil om inte annat
Ska bli till kilometer

För det är inte rätt
Att presens inte kan användas
När jag tänker på dig




Fri vers av entusiasm
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm