Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens vagga

Smeksamma mjuka beröringar
likt en ljum försommarvind
längs varje centimeter av min hud
när jag faller in och ut ur sömnens vagga

fjäderlätta kyssar på min panna
och dina fingrar som förs genom mitt hår
din ömma omfamning
av hela mitt väsen

jag somnar så tätt intill dig
har aldrig känt mig så trygg förut
kunde detta ögonblick vara för evigt
vore jag fullständig

Jag tror jag gett vika




Fri vers av Känselspröt
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-02-04 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt