Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokong

Jag måste beröra dig
känna din värme mot mig
nära och evigt
lämna mig inte

Våra läppar brinner som eld
ivrigt och hungrigt slukar jag din hud
som bär en doft av framtid
i mitt annars retrospektiva sinne

Tiden fryser till is
när vi spinner vår egen kokong
du och jag är eniga
förenade

Eviga




Fri vers av Känselspröt
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-02-04 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt