Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj, aj!

En pensionatsgäst från Toppa
flyttar plötsligt ut med sin soffa
varför gör han så
jo han såg precis då
när guldfisk dör blir det fisksoppa




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt