Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekslimerick

Det var en Lady från Kinna
som en kattlik man ville finna
hon fann en så fin
men han sakna maskin
som för henne då kunde spinna




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 08:12



Bookmark and Share


  ULJO
Som vanligt är du överväldigande när det gäller att snickra ihop limerickar.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt