Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där!

En så glad man ifrån Malla
sa frun bantar med frukt hon kan nalla
då är hon väl smal
nej helt nytt ideal
hon slår mig när det gäller att palla




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-08 19:08



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Suveränt bra, ha, ha.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt