Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken upplösning...

En skrytsam professor från Rennes
han sa till sin allra bästa vän Sven
jag har kommit på
syran, som förstör allt så...
Sven sa, var förvarar man då den?






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-04 19:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket klurigt - som vanligt. Fin limerick!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt