Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we rule the world



De satte oss ner
sade: "Vi behöver prata med er."

Men det tjänar ingenting till
att prata med sådana som oss
de förstår inte att vissa
behöver vara lite
trasiga och sargade
lite vilsna och lite bortglömda

Vissa saker behöver ha
ett sorgligt slut
men det förstår inte de
som inte är som vi

Vi som glömde bort vad vi ville halvvägs
som drömde om slott och prinsessor
men slutade bakom galler under blå filtar

Vi som drack det vin som inte fanns
och bakade brödet utan ingredienserna.
Vi som förstorade det lilla
tills allt som gick att se var hela universum
utspätt på vårt bord


Men de vill sätta sig ner och tala,
men vad de inte förstår är
att det är vi som bestämmer
att sagor inte ska ha några lyckliga slut.




Fri vers av entusiasm
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 22:19



Bookmark and Share


    Yria
Gillar starkt!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm