Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ingen ko-pia heller!

En magister ifrån Stubbar
pekar på bild med häst och snubbar
snubbarna lasson bär...
-Hör männen till vår här?
- Ja, de är ju våra repgubbar!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 00:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett gott skratt förlänger livet
Tack för några extra minuter
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt