Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslag





Tror minsann att det är storm på gång,
då lederna knirra och knarra.
Ont ifrån lilltå till vekryggen lång,
fingrarna känns smått bisarra.

Skam den som ger sig löd kärringas sång,
tog sig ett bloss på cigarra.
Lade sig sedan på finrums schäslong,
väntar att omslag bedarra.





/EM-2011




Fri vers av Madjori
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori