Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det, som var hänger i en kvar...

Tanken på Dig värmer mig än
är det nån, som tänker på Dig min vän?
Som ser Dig, som jag såg Dig?

Du hade ett så fint öga inte bara för Dig
utan även för många andra och mig
så med Dig var det gott att vandra
inte ens en fiende kunde Du klandra
utan sa att en dag når rätta ljuset fram
även för en sådan Herre eller Madame!

På positiva tankar gick Din ritt
och jag tog efter livet Ditt
det blev en del av mitt!

När jag nu tar en titt på livet mitt
så utan Dig fattas mig något gott, som jag hade
det, som var dag mig så gladde
liksom en god röst från ovan
den gudabenådade gåvan.

Vi fanns i etern för varann
jag log och gladdes när Du vann
liksom Du gjorde när jag ett plus fann!

Jag är ju så naiv att jag trodde att våra kliv
skulle flätas ihop ännu mer när vi hade det så gott
och varandra så väl förstått
utan att vi ens sagt nå´t!

Det var ju att vi fanns för varann
när det gick fram eller emot
för när vi hade varann
såg vi aldrig något hot
för när våra röster togs till blev det direkt:Bot!

Men Du försvann andra trakter fann...

Tanken på Dig värmer mig än
Min Vän, när jag såg Dig sist
sa Du mycket har hänt
som upp och ner på allting har vänt
en sorts tomthet har Du mer och mer känt...




















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En varm och fin dikt till en vän. Det ligger mycket sanning i dina ord!


"Tanken på Dig värmer mig än"


@nn
2011-02-05

  Ezmeralda VIP
Underbart skrivet. Har läst det flera gånger
och tycker det är så sant.
Kram till dig.
2011-02-05

    ej medlem längre
Fint diktat om din vän!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt