Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor


Rädslan att möta
sig själv
se sig själv i ögonen
utan filter
skåda in i själen
acceptera det som
finns därinne
alla år av gärningar
bra och dåliga
utan att värdera
bara iaktta
acceptera
att en mening funnits där




Fri vers av Nic
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-12-11 22:45



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, fint! vägen..som för vidare: när man är vilse i skogen sår am först stanna för att orientera sig, detta är innehållet i denna dikt som jag läser den
2005-12-12

  BaraEnFlicka
Ohjojojo så bar den var!
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic