Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2011......


Där....där våren är

där
under svajande hitchcockvinande ledningar
i vårstormen
flämtar döende smutsiga snödrivor
i vägkanten

och

stressade moln
tävlar över himmlen
i sista kvällsljuset
för att hämta sommaren
som vilar
nånstans
bortom horisonten.......





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP