Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det dags igen För denna ångestkarusell


Nu är det dags igen

Nu är det dags igen
För denna ångestkarusell

En karusell som leder längre och längre ner
Till ett plan där världen är upp och ner
Totalt upp och ner
En värld skapad av mig
En värld där jag förtvivlat försöker hitta finna
Vägen ut

Ångesten
Sliter en i bitar
Till små fragment
Av det som en gång var mig

Timmar
Minuter
Sekunder
Jag brottas mot denna JÄVUL som intagit min själ

Jag vägrar
VÄGRAR VÄGRAR VÄGRAR
Låta ångesten vinna

DU din eländiga, vidriga svarta smörja som likt tjock olja
gör allt för att hålla mig kvar i din makt
Du tror du skall vinna
VA VA VA VA VA VA VA

Din sjuke fan sjuka fan
äckliga ångest
DÖ DÖ DÖ







Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko