Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen


små fragment av något
som knappast existerar
bildar oaser av
stundom lycka
så och olycka

små detaljer broderade
av förnämsta garn
bildar mönster av
stundom känsla
så och eftersom




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-05 23:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad existentialism om minnens fenomen.
2011-02-07

  aol
så fint så nära människan
2011-02-06

  peter markurth
mkt fint
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP