Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog

Vi fick en timma
att vara tillsammans på
Du utökade den till två!

Och jag tänkte
hur gör jag för att
få tiden att inte gå...

Men Du är ju så populär
så damerna flockades runt
om Dig där och till slut blev Du
innesluten i deras sfär...

Och jag tänkte bara de inte
all tid för mig slår ihjäl...
Jag ville, som förr hinna se
en liten bit av Din innersta själ...

Någon hade t o m satt ut en bild av sig
på internet, ja hon tillhörde ett jet-set...
Hon på en enda önskan bar
att hon ville träffa Dig, endast Dig
så skrev hon på sin sajt Ditt namn rakt ut och sen:
Du kom, bara Du kom till mig!
Den jag vill träffa är bara Dig!

Men jag kände mig ändå så rik
jag kunde gått ut på gatan
och av bara lycka hävt upp ett
glädjeskrik...

Men tiden den rann
inte mycket jag hann
att säga till Dig man...

Men ändå
en timma, som blev till två
det var ju en stor lycka att få
så lite av det jag funderat på
fick jag ändå sagt till Dig då...








Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 06:18



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket kärlek här
2011-02-07

  Ezmeralda VIP
Fint och fyllt av kärleks önskan.
Det om att hinna se en bit av den innersta själen.
Så vackert så.
2011-02-06

  Michaela Dutius
Härligt och tackfylls dikt
2011-02-06

    ej medlem längre
Kärleksfullt!
2011-02-06

  Christine Sabel
Vackert rytmiskt med stor kärlek
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt