Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gjorde, som mamman sa!

En flicka från Lilla Edet
får av sin mamma det beskedet
visa dig aldrig i linne
grabb knackar på, är hon inne...
vad gör hon då, hon tar ju av det...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 07:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härligt!
Skratt kan man inte få för många av.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt