Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just så






Livet på avvägar

villrådigheten
objuden följeslagare

drömmen blir
tillflykten






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 446 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-02-06 12:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man tar ofta till drömmar när livet inte blir som man vill...tänkvärt skrivet...
2019-08-17

  anits VIP
Mycket kloka rader
2011-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst drömma
men ur den det
allra bästa tömma
ja, ta till, som
glädjegömma...
Med få ord Du
fick till en dikt, som
blev en sorts förordning
i ett öppet brev: En edikt!
*********************
2011-02-07

  Mats Henricson
Mycken visdom på några få rader !
2011-02-07

    Annika J
Och ändå, om man inte tror på sina drömmar, så blir de inte sanna.
En fin dikt!
2011-02-06

  Maria T
Grattis.
Ibland är det skönt att få
drömma sig bort en stund
2011-02-06

  Jan Widströmer VIP
Blir nog ofta så
men kan bli rätt ändå
:-)
2011-02-06

  Christine Sabel
Drömmarna är vår räddning i svåra och i goda tider
2011-02-06

    Ken Cassel
Men Michaela!
Man kan väl inte leva på drömmar heller?
Eller så kan man det, då de håller en levande
:)

Kramar!

Ken
2011-02-06

    AA VIP
Bra skaldat. // AA
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius