Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var sak har sin tid även om det tar lång tid ibland... 14/7-2010


Var sak har sin tid ( även om det går alldeles för långsamt ibland)

Saltstänk på kinden
Solens hetta på ryggen
rör mig ömt
medan jag hör
barnens skratt
de vuxnas prat
långt därborta

Borta i en annan värld
en annan tid
som inte
tillhör mig

Hos mig
gungar blommorna
I takt med vinden
samtidigt som
vågorna slår in mot
stranden
i min ensamhet

Jag är inte ledsen
jag är inte arg
Var sak har sin tid




Fri vers av filosofian
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-06 14:01



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Behagligt, jag hade varit den irriterande flugan om jag fortsatt skriva på din dikt. Skönt tempo och mysig känsla.
2011-03-20

  M M Mannheim VIP
Bra komponerad dikt, att ”var sak har sin tid” Om olika världar som du så fint beskriver. Också om drömmar samtidigt som verkligheten finns hos dig.
2011-03-15

    Yarissa
Fin dikt!
Betraktelse på livet, lite på avstånd?
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian