Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ser så enkelt ut på håll

Försökte följa efter dig,
såg dig springa lätt på skaren.
Försökte följa efter dig,
men den höll inte för mig.
Nu står jag stilla här,
omgiven av dig fast du inte är brevid.
Försökte följa efter dig,
men ändå står jag bara stilla här.
Kom och gör mig kroniskt lugn,
snälla följ inte efter mig.
Spring du lätt på skaren,
ty en dag ska jag lära mig att följa efter dig.




Fri vers av Sockerlös
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerlös