Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Blinka lilla stjärna där" blir Blogga Bigga Babian

 

 




Blogga Bigga Babian!!
Babbla Bara Bra Banan!!


Blygs Ni Bulta Bröstet Bart??
Blundar Brudar för Brutalt??
(Buggar Bästa Banan Snart??)


B'rätta Bråttom Bladderkvarn!!
Vår Beundran Bubblar Barn!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP