Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådär



du ville läsa
sa du

jag tvekade
förståss

tvivlande
misstänksam
och rädd

länge drog
jag

det

.
.
.

idag
fick du tillträde
till det innersta
rummet

ha

som jag anade

så sa du bara

"det är ju bara en massa uppradade ord!"

.
.
.

det var min kärlek du såg
alla orden
var
vördnad för upplevelsen
med dej

dumt

dumt av mej




Fri vers av bitch
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 23:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vissa är förståelseanalfabeter, trist nog. Väl proklamerat dock.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

bitch