Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blick



skrattet ligger och lurar
bakom nacken
ögonen är allvarliga
men munnens vinkel
svallrar om hemligheter




Fri vers av bitch
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-16 10:23



Bookmark and Share


  Tino
Hatten av alltså!
Så enkel och kort text
Jag vet inte hur du vill att den skall tolkas men
för mig blir det possitivt.
Beskriver det som händer i vardagen
Den väcker oxå minnen från skoltiden.
Fina minnen tack!
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

bitch