Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slöjorna faller





i dansen
i dimman
vi möttes
som gudar

och stjärnorna jublade

du tog min hand i din
inget kunde varit mer rätt
eller självklart

skyarna hade väntat



det som alltid varit förlorat
som fattats livet
föddes där

när längtande hud
och brinnande viljor
exploderade



min älskade







någon skrattar nu
högt och rått









Fri vers av bitch
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-15 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch