Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlakyss

En mild vind
sveper fram,
smeker ömt min kind.

Den som nyss
vättes av ängslans tår

Så är du där,
helt nära.
bär
vad jag ej orkar bära.

Ett tröstens ord mig når,
för min själ
en himlakyss








Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 00:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Höga Visan 1:1-4

Sköna ord av ömhet.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion