Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så sjunga natten

Så sjunga natten

sov i ro, sov i ro.

kura nu, lilla du

var ej rädd

vila trygg i bädd,

drömma fridfull

till himlen färgas solskensgull




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 01:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2011-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
sött!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion