Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annorlunda jukklappstips


en tavla eller en bok

kika in vid mina gallerier
ni finner dem vid min sida

www.poeter.se/westlund

och om ni inte gillar det
så tala om det för mig

men om ni gillar det
tala om det för andra

och mig ;)




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-12-12 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP