Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rakt fram



sluta tänk
och
sluta hoppas

sluta undra
och ge fan i att
känna

bara gå rakt fram
utan att stanna

ett
steg
i
taget


kanske möts vi
som
hastigast

kanske kan vi
värma oss
i
förbifarten

innan vi går
vidare


vägen
mot
ingenting




Fri vers av bitch
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch