Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista föreställning

En jämngrå sky
följer min väg
mina steg av bly
mitt huvud i ett städ

Kan inte andas
men lever ändå
ljuset bländar
ner faller min ridå

Jag tackar för mig
låt eftertexterna rulla förbi
i mörkret skymtar jag dig
du min största fobi

Det är min sista föreställning
man ska sluta på topp
det är min största inbillning
detta blir mitt avhopp

Jag gör en snygg sorti






Fri vers av Känselspröt
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-07 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt