Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av dina andetag

I
din själ låg naken

skör och glittrande


skälvande bjöd du in mig


II
bävande såg jag

vikten av dina andetag


dina vingar som fjärilens


III
Någon dog för dig

köpte dig fri


Någon längtar




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-12-12 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltså den här är ju bara så underbar, svävande och kärleksfull, bravo!
2005-12-12

  himlens hemlighet VIP
mycket vacker...och väcker många tankar och flera tolkningar i mitt huvud...tack för fin läsning!
2005-12-12

  Rachel Roth
så vacker den är, de sista raderna väcker många tankar och möjliga tolkningar om vem denne någon är och vad som händer
2005-12-12

  rebecca d VIP
prövar Cathys förslag...(lite omgjord) kommentera gärna...
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP