Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mat är bra. sluta aldrig äta det. (det har jag, det sög, och jag vill härmed visa hur illa man mår av det.) Vi är vackra som vi är.


Imorgon är jag vacker


Jag ser inte siffrorna under mig
Får göra om det flera gånger
Nakna fötter mot golvet
Kyla
Allt är suddigt
Jag är rädd
Får stiga av innan siffrorna stannat
Den fungerar ändå inte
Vill bara få mig att må bättre

Skitsnack

Det är omöjligt
Jag vet att den drar av kilo med flit
Tvingar mig att gissa
Ska vi säga plud 5 idag?
Jag har gömt godiset under bordet
Glassen u köpte
kastade jag i diket
När du inte såg
Förlåt
Det blir bra med lite vatten

Perfektion

Är inte vad jag vill ha
Kanske har jag inget
mål
Rösten jag hör sporrar mig
Då kan den inte vara fel
Eller?
Ett kilo till
Sen passar jag in
Ni kommer älska mig
snart




Fri vers av Fenomena
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-07 18:10



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra, vackert och kännbart. =)
2011-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra o gripande, vi alla böro bli älskade precis som vi är.
2011-02-10

  filosofian
Vi kommer tycka om dig och de du känner älskar dig för den du är, inte hur du ser ut. Du skriver otroligt vackert och gripande även om man blir lite ledsen.
2011-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Ned med viktaturen, Fettstapo och the Kilocaust!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena