Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

200 km/h

Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet
men du var speciell
åtminstone för mig

Kanske var det hur du log,
med smilgropar ända upp till ögonen,
eller kanske dina ögon,
blåa och lika djupa som havet

Allt jag vet är att jag föll för dig
hårt som en sten kastad från ett skyhögt berg
som en meteroid mot jorden
föll jag för dig

i 200 km/h




Fri vers av entusiasm
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 20:50



Bookmark and Share


    Yria
Fin!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm