www.its-raining-men.com

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

textilart by Mary-Clare Buckle, www.its-raining-men.com

 




RegnivårvåtivåriRegn

 

Regn

Regn

Smatter

Kling

Klong

 

Uppå

mina

Takfönster

 

Kling

Klong

Smatter

 

Musik

Ja, som

Musik!

 

Underbart

att

höra

 

Snön

som

föll

i

alla

månader

så många

 

var så tyst

Bara bäddade in

Mjukt

Och stängde ljuset lite ute

Där den låg

Uppå

mina nämnda

 

Takfönster

 

Men nu regnar det

bara mer o mer

Ner faller droppar

Drippelidropp

Kling

Klang

och Smatter

 

Rinner utmed

Porlar sedan

hela gatan

ned

 

Flod

Vårbäck

 

Fors och ränn

il

i Våraning

 

Snödroppe

kommer kanske allaredan..?

 

Ser fram

emot

Vitsippan

som

sedan ska

stå

likt regnet nu

som spön,

men då som blomster ur frön

i alla backar

 

Framåt skrider vi

i Vårvindar friska

 

Viskar hopp

 

Tjolahej

Tjolahopp

 

Cykeln kan få

komma ut

igen

 

Snart

 

Ger spring i ben

 

Vårskrik

som Vargyls

Sångelisång

Så nöjt

 

Tjoflöjt!

 

 

Liten vitsippsdikt från september..

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1178157

 

Regndikt från augusti:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1165776

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1007 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-07 22:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2011-02-09

    tramp
Underbart om vårregn, regndroppar lockar fram snödroppar !
2011-02-08

  Lena Själsöga Keijser
vandrar in i dina bilder

du flätar väver ser
sköljer skönhet
liv fram

tack vackraste

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-07

  aol
härlig vårdikt har själv takvåning
2011-02-07

  Ninananonia VIP
Underbart med regnet :)
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)