Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningar eller lögner?

Ord som upprepas gång på gång
brukar tappa sin kraft

Det är som om man inte tror dem längre
om de kommer ut för ofta

Ord som upprepas gång på gång
ses som en mall man alltid använder

Det är som om man inte tror dem längre
även om de råkar vara sanningen


"Du är vacker"

Kan Vi

"Det är inte som det ser ut"

Ens Skilja

"Jag gjorde det inte!"

Lögn

"Det är inte du det är jag"

Från

"Jag älskar dig"

Sanning...?




Fri vers av Sikska
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 23:35



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Snyggt skrivet!
2011-02-10

  Känslovarm
Snyggt!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska