Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att brinna för något som rör oss alla utan att samtidigt behöva stå med svärtad blick mitt i ruinerna efter att bränder har tagit vårt allt


nålsögat

-- fast kanske är det som Jesus sa
en gång, att: "det är lättare för en
kamel att komma igenom nålsögat
än för en rik" Alltså om vi sitter på
tillräckligt många saker och ting så
vaktar vi dessa, även om luften ej
längre går att andas runt vår hög.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 04:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fruktansvärt bra skrivet.
Fnissar lite åt dina tankar.
De är så bra formulerade.
"Alltså om vi sitter på
tillräckligt många saker och ting så
vaktar vi dessa, även om luften ej
längre går att andas runt vår hög. "
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund