Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAKNA



sprudlande
bäck



blickglittrande
själaspegel



gäspande katt
i upp och ner U



solvarm sten
under mina ben



dagsmejan
tynar



syrerik
kärleksglöd



alert som
famntag



din blomma




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 10:29



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
varm och fin...ger på något sätt lugn.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar