Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Hoppsan

Jag små ler
Nästan så att jag vill börja fnittra
I min ensamhet med alla andra

Jag hade inte tänkt så långt bara
Men saknaden finns kvar

Annars,
jag tror jag tycker om dig.




Fri vers av Lusse
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse