Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LITEN HJÄLTESAGA?

Att omkomma
vid en bilolycka.

Hjälten är inte den
som körde över.

Hjälten lär vara den
som omkom.

Avliden har inget
jordiskt bestyr mera.

Fri hädanefter!




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 11:17



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vilken bra tanke du får fram på ett bra sätt
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman