Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i ett gränsland



Du springer för ditt liv
monster jagar dig
ut från en dimma
in i en annan

Rött och svart
Svart och vitt

Gör egentligen ingen skillnad
inte i ett gränsland
för de flygande existerar inga färger
de flygande vågar inte öppna ögonen
chocken får dig att ramla
falla
och slå dig

Krascha mot marken i en rasande fart
hela jorden slår dig i ansiktet
med kalla händer
hårda som sten

Du fryser till is
du lämnas i en dimma utan tid




Fri vers av entusiasm
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm