Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stulna kryddor



du var rätt trevlig, så jag saknar dig.
men inte för att jag orkar bryr mig.
jag har inskaffat en kryddhylla

i blänkande turkos,
där har jag placerat
mina snodda recept

mormors stulna leenden
faster evas glimmande ögon
och just dina förföriska bett

plockar fram den ganska ofta
som när lusten smyger sig på
då klär jag mig i alla eras drag.

lockar lider och tjuter mig till
vad fan jag vill ha.

inom mig är det tomt, kanske är det regnet som sköljer bort?
och utan mina recept bakom masker av stål gör minsta
beröring ont. varför är det så? inte för att jag vill eller orkar bry mig.
luften är behagligare utan tankar, tankar om allt det som borde finnas

men

finns det kryddor så finns det





Övriga genrer av Svartsilver
Läst 428 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2011-02-09 09:20



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Skitbra
får lite sonja åkesson feeling
gillade lite extra
(som när lusten smyger sig på
då klär jag mig i alla deras drag)
2011-02-09

  evana
Annorlunda text! Gillas! Får mig att tänka på den fasad som vi visar utåt.
2011-02-09

    Lars Gullberg
så skön dikt
tycker om bilderna

lätt som livet
lite på tungan
och ett smile

du e bra
i know
2011-02-09

  Aisha VIP
fantasieggande..

gillar!
2011-02-09

    Max Poisé
Kryddstark text!
2011-02-09

  M.A.J.R
Suverän ! Snyggt skrivet =)

Vet inte vem som tjuvar mina kryddor =P
2011-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
spicy skall det va.

du rundar av, med ett härligt språk, gommen blir len. Att fylla på.
2011-02-09

  Niclas Petersson VIP
Annorlunda, snyggt och bra.

"luften är behagligare utan tankar, tankar om allt det som borde finnas"

Gillar. Mycket.
2011-02-09

    tramp
Bra och välskriven text. Vissa minnenen luktar rutten kanel men där på din hylla torkar de säkert till och återfår sin försynna essens !

Applåd !
2011-02-09

  Lars E Jönsson
hur fan kom du på den, lysande krydig beskrivning
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver