Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret


Han säger att han är ett monster.
Fast monster inte finns.
Men han finns.
Hans tankar om sej själv,
som stjäler hans tillvaro.
Som en galen vind
som rasar i en trasig själ.

En själ full av hål,
som ingen täppt igen.
Ett sårbart väsen,
som inget sett.
Nu skriker han,
för att göra sig hörd.
Och han hörs och han finns,
och jag är hos honom.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-03-27 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina