Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdikt

som en liten bit
glödande fnöske
förvarad i en
lufttät skinnpung

för att underlätta
att tända elden
vid nästa läger

hålls vår kärlek
vid liv
efter alla år




Fri vers av Anders P VIP
Läst 918 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-07 00:53



Bookmark and Share


  vildvin
så fint skrivet om kärlek som håller
2006-09-08

  Clara-Fina
Underbart vacker kärleksdikt...så poetisk. Jag blir lyrisk. / Clara-Fina
2006-07-11

  Bodil Sandberg
Det var en filosofisk dikt det här!Och mycket sanning finns det i detta!
2006-07-11

  Annmargreta
Hoppas att glöden
inte falnar
att den är
äkta och
inte
någon
imitation.
2006-07-07

  Karin Rosberg
Mycket vacker med fin rytm i!! //
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP