Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss ta en paus.

Du visar dina falska attribut,
de kommer bestå till livets slut,
vi kommer stå tysta i ett ödeland
ensamma mitt i allt.

Vi kommer att lyssna på skriken från förr,
vi kommer att le,
vi kommer att skratta åter igen

För där vi står ensamma i vårt ödeland
vet vi att det inte finns mer

När vi tar en paus från tiden
släpper vi ut våra lidanden
de får sväva fritt i vinden,
vi släpper dem lösa,
alla våra demoner ska förblöda,
vi ska åter kunna gråta
över alla dem vi har förlorat.

Men när vi befinner oss där,
vilse i ett främmande land,
ska vi glömma allt vi aldrig hann
vi ska ta varandras hand
vi ska aldrig släppa varann


Vi är de enda som kan.




Fri vers av entusiasm
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-09 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, vilket flyt! Jättebra skrivet!
*applåderar*
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm