Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oket

Du tynger ner mina steg
när jag försöker färdas framåt
får du mig att ta flera steg bakåt
jag måste bryta mig loss nu

Jag försöker se mina styrkor,
inte längre framhäva mina svagheter
jag kan stå upprätt
trots de hårda vindar som träffar mitt ansikte

När jag sluter ögonen flimrar du förbi
du är ett hastigt minne
men varför har du fortfarande sådan makt över mig?
när jag borde vara den som är närmast mig själv

Men du tynger fortfarande ner mina steg




Fri vers av Känselspröt
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt