Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ge dig ord som är sanna

Du strök mig längs håret
och kysste min panna
klädde mitt öra med ord
som jag önskar var sanna

Jag la mitt huvud på ditt bröst
mina tankar helt uttömda
orden kändes alltför stora
känslorna undanplockade och väl gömda

Rummet snurrade i takt med mina andetag
som aldrig kändes djupa nog
jag önskar jag hade sinnesnärvaro nog att se
hur dina ögon glittrade när du log

Våra händer sammanflätas
försöker finna styrka från din värme
jag känner ditt hjärta slå i bröstkorgen
men jag önskar att du kunde komma närmre

Som jag önskar
att du kunde besitta min kropp och mitt sinne
ta del av det som är jag
och att du kunde se allt som finns därinne

Med varje bokstav och stavelse
vill jag ge dig ord som är sanna
de ska andas ärlighet i varje form
jag vill att de ska präntas i ditt minne och där stanna





Fri vers av Känselspröt
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt