Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans att gå

jag har ingenstans att gå
mina ben bär mig inte längre
och alla dörrar är stängda
låsta och reglade

mina händer har slutat nå
och de längtar heller inte
till en hand att hålla hårt
och inga som heller vill söka mina

jag har inget kvar att få
mina chanser är avverkade
tillfällen missade
och sympatier förbrukade

mitt hjärta har slutat slå
jag lever blott på det blod
som sakta rinner genom artärerna
men snart är det över

jag har ingenstans att gå
så nu går jag inte mer




Fri vers av Känselspröt
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt